Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На європейський ринок вийшла оновлена Cupra Ateca

На минулому тижні дочірнє підприємство компанії Seat презентувало рестайлінгову модифікацію моделі під назвою Ateca, яка отримала весь спектр оновлень дизайну екстер҆ єру та технологічного начиння. До дилерів новинка надійде на початку осені за цінами що не відрізняються від дорестайлінгової версії. З першого погляду на Cupra Ateca 2021 модельного року видно що іспанцям вдалося зробити кроссовер більш стильним та стрімким.

Зовнішній вигляд Cupra Ateca виглядає свіжим та сучасним завдяки світлодіодним фарам, новому бамперу та радиаторній решітки, яки доповнює функціональний дифузор з спортивною вихлопною системою. Також покупцям доступні оригінальні 19-дюймові легкосплавні диски та декоративні еементи виконані у мідному кольорі. Загальний вигляд кроссовера демонструє свіжі мотиви та неповторний стиль нішевого бренду.

В середі кокпіта оновленої Cupra Ateca ми побачили останню версію 10,25-дюймового екрана цифрової панелі приладів. Крім цього іспанці оновили мультимедійний комплекс з 9,2-дюймовим сенсорним монітором, який розміщено по центру торпедо. Інформаційно-розважальна система працює під управлінням Apple CarPlay або Android Auto. В якості базового обладнання покупці можуть вибрати спортивні сидіння, алюмінієві педалі та додаткові порти USB-C.

Серед технологічного обладнання Cupra Ateca вирізняються система розпізнавання голосових команд та оповіщення водія про швидкість руху і багато іншого. Під капотом розмістився 2-літровий бензиновий силовий агрегат на 300 к.с. та 400 Нм крутного моменту. В парі з мотором працює 7-ступеневий робот з двома щепленнями та система повного приводу. З місця до сотні цей кроссовер прискорюється всього за 5 секунд. Зі слів виробника середня витрата пального з цим мотором не перевищить 8 літрів на кожні 100 км пробігу. На спортивній Ateca присутні різні варіанти налаштувань роботи систем управління газом та жорсткістю підвіски, що дає можливість вибору для водія. Цікавою та просунутою виглядає опція активного круїз-контролю, яка робить автомобіль більш безпечним. В якості бонуса клієнти отримають вентильовані гальма фірми Brembo, тому багато спеціалістів оцінюють бренд як тюнінг ательє марки Seat…

 

 

06.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На європейський ринок вийшла оновлена Cupra Ateca

Політика конфіденційності